Spökmaränger
Åh, gudomliga maränger!! Lång tid men väl värt mödan! Och vilket bra godis!! Kalorisnålt som tusan och näringsrikt på protein! :-D
Min belöning till mig själv för att äntligen ha kommit nedanför 60-strecket blev en tidning.
Här kommer marängreceptet!
Jag fick till 7 "klickar" av den här satsen:
- 3 äggvitor
- 2-3 msk sukrin floorsocker
- några droppar citronsaft
Vispa ordentligt med elvisp
Spritsa ut på bakplåtspapper (eller klicka som jag gjorde, därav blev det mer spöken än toppar)
In i ugnen 80-100 grader i 1,5-2 timmar! Stäng sedan av ugnen och låt dem stå kvar där i ytterligare en timme. Har bara hunnit smaka en men de smälter verkligen i munnen! Det här måste göras till helgen igen!
Ska mumsa i mig de på tallriken nu och titta i min tidning med en slurk kaffe :-)