sockermonstret

En blogg om sockerberoende, kampen om vikten och vägen till att njuta fullt av livet!

5 Hårfavoriter!

Publicerad 2013-11-18 22:23:00 i Skönhet & Sånt

1. Schampo & Balsam
 
 
Mitt absoluta favorit schampo just nu! Inte så dyrt (69 kr/st) och väldigt drygt! Nästan helt naturliga ingredienser. Efter några hårtvättar känns håret tjockare och blir inte fettigt lika snabbt som med "vanliga" schampon. Håret blir inte heller lika statiskt under vinterhalvåret som annars. Har man tunt och fint hår är det väl värt att prova!

2. Torrschampo från Batiste
 
 
Jag har provat måååånga olika torrschampon genom åren men alltid gått tillbaka till Batiste. Perfekt om man inte hinner tvätta håret just den dagen eller bara för lite extra volym.

3. Kokosolja som hårinpackning
 
 
Släng alla kemiska inpackningar och kör på 100% naturligt istället! Smeta in ekologiskt (kallpressad) kokosolja i längderna och mycket i topparna på kvällen eller några timmar innan hårtvätt, sätt upp i en inbakad fläta och låt oljan sköta håret. Efter ett tag kommer du märka hur lent och fint håret blir!
 
4. Moroccanoil Light - för oss med tunt nordiskt hår
 
 
Den här har jag alltid ståendes i hyllan, den är otroligt dryg (brukar hålla ca 6 mån) och kkostar runt 300kr. Ta ett pumptryck olja i torrt hår, i topparna, eller 2 pumptryck i nytvättat fuktigt hår. Tynger inte ner håret och ger det fukt under dagen.

5. Parfymfri hårspray

 
Jag avskyr hårspray som ger en själv och andra andnöd. Den här från Apoteket Hjärtat tycker jag är därför är super, den ger inte heller ett så stelt resultat som många andra hårsprayer men håller ändå och är ganska billig (ca 45kr).

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sarah

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela